Kesä on kuumimmillaan ja monella meistä on lomanvietto menossa. Ajatukset on suunnattu pois työelämän sykkeestä ja on aikaa tehdä niitä asioita joita kaipaa räntäsäällä, kurakeleissä, pakkasten keskellä - nauttia kesästä! Me otamme Muuramella varaslähdön syksyyn ja tarjoamme mahdollisuuden hankkia koululaiselle tai kotitoimistossa työskentelevälle uuden työpisteen mukavalla 15 %:n alennuksella.

Muurame -työpöydät on suunniteltu kestämään vuosien kulutusta. Rakenteellinen kestävyys on taattu pitkällä huonekalujen valmistuskokemuksella ja pinnan kulutuskestävyys erinomaisella polyuretaanimaalauksella. Muotoilultaan työpöydät ovat minimalistisia ja ajattomia, jotka voivat muuntua tai kasvaa perheen mukana. Työpöydän yhteyteen voit valita laatikoston, joka säilyttää tavarat järjestyksessä ja poissa tieltä kun niintä tarvitse.

Seuraavassa kolme esimerkkiä työpöydistä, jotka ovat alennuksessa 1.7.-31.8.2019 ja saatavilla jälleenmyyjiltämme kautta maan sekä Muurame -verkkokaupasta. Löydät lisää vaihtoehtoja verkkokauppamme Työpöydät -osion alta!

Ohut L työpöytä. Ohut L on mitoiltaan 109,4 cm leveä, 52 cm syvä ja 70,7 cm korkea. Tason toiseen päähän voi valita tarpeisiin ja kodin mittoihin sopivan laatikoston. Kampanjassa on mukana Muuramen laatikostoista 39 cm ja 52 cm leveät vaihtoehdot.

L-taso

Slimmi työpöydät. Slimmi -työpöydän reuna on nimensä mukaisesti vain 8 mm ohut, joka antaa minimalistisen ilmeen tuotteelle. Työpöytä on saatavana L tai U mallisena. L -pöydän toisen päädyn voi täydentää laatikostolla kun taas U -pöydän molemmissa päissä on oma jalka. U -pöydän alle voi sijoittaa laatikoston esimerkiksi pyörillä varustettuna, jolloin se liikuteltavissa tarpeen mukaan myös apupöydäksi. Slimmi -työpöytiä on saatavissa kahta eri leveyttä, pienemmän tilan 117,2 cm ja isompaan tarpeeseen 164 cm leveä. Pöydän syvyys on 52 cm ja korkeus 72,7 cm.

U-slimmi

Säätöpöytä. Muurame -säätöpöydässä voit päättää itse työskentelykorkeutesi, istutko vai seisotko. Säätöpöytä kuuluu Slimmi -sarjaan eli reuna on 8 mm ohut. Säätöpöydän koko on 156x78 cm eli tilaa on reilusti myös ammattimaiseen käyttöön. 

 Säätöpöytä